2 Mart 2017 Perşembe

Dört Farklı Bölgenin En Sevilen Lezzetleri Dört Ay Boyunca DivanLokanta’da


ÜNLÜ DİVAN ŞEFLERİ SİHİRLİ DOKUNUŞLARIYLA DİVAN LOKANTA’DA

Divan Grubu, Türkiye’nin lezzet haritasında önemli bir yere sahip olan farklı bölgelerin sevilen lezzetlerini İstanbul’da deneyimleme şansı sunuyor. Divan Mersin, Gaziantep, Adana ve Ankara Çukurhan otellerinin şefleri tarafından hazırlanan menüler, Şubat ayından Mayıs sonuna kadar her ayın üçüncü haftası Divan İstanbul içerisinde yer alan Divan Lokanta’da tat dedektiflerini bekliyor. Lezzet yolculuğu 19-25 Şubat tarihleri arasında Divan Mersin Şefi’nin hazırladığı menüyle Divan Lokanta’da başlıyor. 

Topalak Çorbası



Bulumbusek Böreği

Mersin Lahmacunu

Yoğurtlu Tantuni 

Sütlü Kabak Tatlısı

Taş Kadayıf Tatlısı

Kerebiç Tatlısı 


Divan şeflerinin usta ellerinden çıkan Mersin, Gaziantep, Adana ve Ankara mutfağının eşsiz lezzetleri Divan Lokanta'da sizi bekliyor.
19- 25 Şubat Mersin Şefi
19-25 Mart Divan Gaziantep Şefi
19-25 Nisan Divan Adana Şefi
19-25 Mayıs Divan Ankara Şefi
bölgelerinin en özel lezzetlerinden oluşturdukları menüleri Divan Lokanta’da lezzet kaşiflerinin beğenisine sunacak. 



Hiç yorum yok: