25 Kasım 2016 Cuma

LE PAIN QUOTIDIEN’E KIŞLA GELEN YENİ TATLAR


Doğal ve sağlıklı lezzetlerin adresi
Le Pain Quotidien’in spesiyal menüsü yenilendi  


LE PAIN QUOTIDIEN’E KIŞLA GELEN
YENİ TATLAR
Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yenilenen kış menüsüyle sizlere iştah kabartacak lezzet seçenekleri sunuyor.





Le Pain Quotidien’in özel lezzetleri  “Avokado Karides Tartine”, “Free Range Tavuk ve Sebze Ragu” “Kekikli Dana Yahni”, taze Akdeniz yeşillikleri, nar ve pancar ile servis edilen “Amarant ve Beluga Mercimek Salatası” gibi bir çok lezzetlerini öğle ve akşam yemeklerinde tercih edebilirsiniz. Doyurucu ve hafif yeni menüsüyle Le Pain Quotidien’ de özel lezzetler keşfedebilirsiniz.


Şeker katkısız portakalı chia puding ve zencefilli greyfurt-havuc taze karışımı da Le Pain Quotidien’in menüsünün olmazsa olmazları arasında yerini alıyor.

Le Pain Quotidien, kışa özel doğal ve yepyeni menüsüyle sizleri bekliyor.

Le Pain Quotidien Kanyon:
Kanyon AVM No:185 Giriş Katı Mağaza No:140B 1.Levent

Le Pain Quotidien İstinye Park:
İstinye Park AVM No:F319 İstinye

Le Pain Quotidien Suadiye:
Bostancı Mah. Havacı Binbaşı Mehmet Sok. Orter Apt. No: 2/1 Çatalçeşme-Suadiye

Le Pain Quotidien Buyaka:
Buyaka AVM No:56, Bağımsız Bölüm No:94 Ümraniye

www.lepainquotidien.com.tr                                       
 Le Pain Quotidien hakkında;

Le Pain Quotidien’in hikayesi Belçikalı şef Alain Coumont’un yemeğe duyduğu tutkunun yanı sıra lezzete ve kaliteye verdiği önemle ortaya çıktı. Coumont, Belçika’da küçük bir çocukken, sayısız saatlerini sandalyesinin üzerinde, büyükannesinin ekmek yapışını izleyerek geçirirdi. Daha sonra Brüksel’de genç bir şef olan Alain Coumont, çalıştığı restoran için uygun ekmeği bulamayınca, kaliteye olan tutkusuyla çocukluğunun ekmeklerini yapabilmek için küçük bir fırın açmaya karar verdi ve ilk fırınını Brüksel’de açtı. Fırınının adını ‘taze, günlük ekmek‘ anlamına gelen ‘Le Pain Quotidien’ koydu ve Brükselliler tarafından büyük beğeni topladı.

Alain, sadece ekmek üretmekle kalmadı, özel ve lezzetli ekmekleri ile birlikte sunabileceği çorba, salata ve tartine servisine de başladı. Coumont, daha sonra bir sokak pazarında uzun ahşap bir masa bulup misafirlerine yemek servis etmeye başlayınca, Le Pain Quotidien’in topluluğa açık ilk “paylaşılan masa”sı da böylece kurulmuş oldu. İlk mağazasını 1990’da Brüksel’de açan Le Pain Quotidien, bugün 19 farklı ülkede, 146 mağazasıyla faaliyet göstermektedir.

Lezzetli organik ekmekleri, iştah açıcı tartine çeşitleri, salataları, organik ürünleri, sıcak ortamı ile tanınan Belçika’nın ünlü cafe zinciri Le Pain Quotidien, Türkiye’de ise ilk mağazasını 2006 yılında Kanyon AVM’de açtı. 2007’de İstinye Park AVM ve Eylül 2010 itibari ile de Suadiye’de ve en son Buyaka’da açtığı mağazaları ile bugün toplam 4 mağazasında misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir. 

www.lepainquotidien.com.tr                                       





Hiç yorum yok: