1 Nisan 2016 Cuma

ST.REGİS BRASSERİE


St. Regis otelin giriş katında bulunan Brasserie, Fransız mutfağına ait tatların farklı versiyonlarıyla göz dolduruyor.
1920'lerin ünlü Parizien Brasserie lerini andıran, oldukça şık ve minimalist tarzda bir dekorasyona sahip olan mekan günün her saatinde misafirlerini ağırlıyor.Kahvaltıyla başlayan öğle yemeği servisi ile devam eden mekanı ben çay saatleri ve akşam yemeği için tercih ediyorum.
Nisan ayında  değişecek olan menüsünü deneyimlemeye geldik bu sefer..
Yukarıda gördüğünüz Porcini mantarı espumas menüde yer almayacak bize özel bir lezzetti ve tam bir sanat eseriydi büyülendik..
Sade ama şık..

Sarımsakla lezzetlendirilmiş Langoustine çok başarılıydı..

Portakal ile lezzetlendirilmiş kuzu fileto, poşe soğan ve bıldırcın yumurtası ile servis ediliyor.

Rocher Çikolata Mus, olağanüstü çikolatası baymıyor tam kıvamında çok lezzetli..
Sadece bunun için bile gidebilirim.Yoğurt Sorbe ve lavanta kırıntıları ile servis ediliyor.

Makaron ve çikolata ikramlarına asla hayır diyemeyeceksiniz.

Servisiyle, yemek-şarap uyumuyla, lezzet ve kalitesiyle çok başarılı bir mekan..






Hiç yorum yok: