7 Ocak 2016 Perşembe

DAMAK ÇATLATAN KURABİYE

Malzemeler
2 yumurta akı
1 su bardağı badem tozu
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı Hindistan cevizi
3 yemek kaşığı kakao
Üzeri için
1 su bardağı pudra şekeri
Fıstık
Yapılışı
Yumurta akı ve şeker çırpılır.Diğer malzemeler eklenip yoğrulur.1 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra yuvarlayıp pudra şekerine bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 12 dakika pişirilir.Afiyet olsun.

1 yorum:

seolara dedi ki...

Harika paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Cafe Malzemeleri
Endüstriyel Mutfak
Etsiz Çiğ Köfte
Patatesli Börek
Biber Dolması