23 Kasım 2015 Pazartesi

SANDALYEE BRASSERİE & FİNE CUİSİNE




Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine "Yemeğe kimlik kazandıran mekan" sloganıyla Etiler, Bağdat Caddesi ve Ortaköy'de açıldı!..
20 yıldır yiyecek içecek sektörüne yön veren Kösem Group mekanın tasarımında ünlü iç mimar Ali  Türker ile çalışmış.
Tadıma gittiğimiz Etiler şubesi Nispetiye Caddesi'ne bakan geniş terası ile 220 kişiye hizmet veriyor.
Haftanın her günü sabah 10.00'da açılıyor ve 15 metrelik barıyla 02.00'ye kadar DJ performansıyla da hafta sonlarınızı renklendiriyor.
Mutfak ise hepimizin MSA' dan tanıdığı Şef Erkan Yeşil ve ekibine emanet..
Başlangıç soğuk mezeleri çok sevdim.Taze fasulye ve humusa tam puan..

Lorlu Armutlu Çıtır Pizza'ya bayılacaksınız..İncecik hamuru ve fresh tadıyla favorim..

Damla sakızlı ahtapot salatası yıkılıyor damla sakızının bu kadar yakışacağını hiç düşünmemiştim..

Poşe Somon' a hepimiz bayıldık somon ancak bu kadar lezzetli olabilirdi..

Dileyene trio burger..

Deniz mahsüllü siyah mürekkep balığı spagetti inanılmaz keyifliydi..

Dana kaburga havuç püresi ve arpa şehriyeli risotto et severlere gelsin..
Lezzet bloggerları ile tadım masamız..
Bugüne kadar Dünya Mutfağı restoranlarında bu kadar eşsiz lezzeti birarada bulunduran bir menü 
ile karşımıza çıktı Sandalyee Brasserie tebrikler..Sunum, hizmet, lezzet, ürün kalitesi, çeşitlilik, hijyen, ortam ve fiyat performans denkleminde çok başarılılar..












Hiç yorum yok: