28 Eylül 2015 Pazartesi

TÜYAP PALAS MİMOZA RESTAURANT'TA ÖĞLE YEMEĞİ ve CHEF ERDEM DİRBALİ İLE ÇİKOLATA WORKSHOP

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi içinde yer alan , %100 misafir memnuniyeti ilkesi ile faaliyete giren otelimiz Tüyap Palas 260 odası, toplantı salonları, nitelikli lokantaları, spor ve dinlenme alanlarıyla 2014 yılı Ocak ayı itibariyle  tüm misafirlerinin hizmetine sunulmuştur.  
Şık tasarımı ve iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun yapısı ile Tüyap Palas günün yorgunluğunu hızlıca üzerinizden atmanızı sağlayacak konfor ve esnekliği bir arada sunan, bünyesinde engellilere uygun hazırlanmış odaları ve her tür ihtiyaç ile konforun düşünüldüğü süit odaları da bünyesinde bulunduran otelimiz hizmete girecek olan 1000 kişilik balo salonu ve  ilave toplantı salonları ile her türlü iş toplantısı ve kutlama organizasyonu için ideal bir ortam sunmayı hedeflemektedir.   

Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz tatlarının sunulduğu nitelikli yiyecek & içecek alanlarında sunum ayrıcalığını ve farklı konseptleri bir arada deneyimleyebileceğiniz, Fuar Dünyasının “içinde” yer alan Tüyap Palas’da 

“Aynı anda hem çalışıp, hem dinlenmek” artık mümkün. 

Bimutfakikişef etkinliğinde bu kez rotayı Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Palas otelinin içindeki Mimoza Restaurant'a çevirdik.
Otelin değerli şefi Erdem DİRBALİ bizler için mükellef bir öğlen yemeği menüsü hazırlamış.
Önce Karides ve kabaklı börek eşliğinde yabani mantar çorbası geldi.
Çam fıstıklı kuzu kavurmalı humus olağanüstüydü sadece bu humus için bile gidebilirim.
Beğendili Bonfile Dilimleri
Panna Cotta frambuaz sos eşliğinde İstanbul silüeti ile servis edildi.

Milli Şef Erdem DİRBALİ müthiş enerjisi ve yeteneği ile bizleri büyüledi..
Erdem Şef in elinden çıkma çikolata ile yapılmış bir tablo..
Çikolata purolar yanıyor..
İçi karamel soslu leziz purolar..
Gecenin sonunda sunulan tek taşlı alyanslı bir evlilik teklifi için hazırlanmış sunum..











Hiç yorum yok: