24 Ağustos 2015 Pazartesi

MELİSALI LİMONLU BUZLU ÇAY

Malzemeler
5 poşet Melisa çayı
1 su bardağı esmer şeker
1 çay kaşığı toz tarçın
1 limon suyu ve kabuğu
5 su bardağı kaynar su
Buz ve taze nane
Yapılışı
Esmer şekerle tarçını havanda dövüyoruz.Melisa çayı poşetlerini 5 dk. kaynar suda demliyoruz.
Şekeri ilave edip soğumaya bırakıyoruz.Limon suyunu ve kabuğunu da ilave ettikten sonra karıştırıyoruz.
Bol buz ve taze nane yapraklarıyla servis ediyoruz.Afiyetler olsun.

2 yorum:

nursevincelezzetler-yemektarifleri dedi ki...

Ne kadar pratik ve ferahlatıcı .. Tarif için teşekkürler.

Nilgün Komar dedi ki...

deneyeceğimmmmm