12 Temmuz 2015 Pazar

THE MARMARA TUTİ RESTAURANT

Mekan.com un davetiyle sevgili Yunus Emre Akkor ve değerli blog yazarı arkadaşlarımla birlikte Tuti Restaurant ta iftarımızı açtık.
Değerli Şef Tolga Özkaya ve ekibine tekrar teşekkür etmek istiyorum.Lezzet bombardımanına tutulduk adeta..Lezzet, sunum, servis ,güleryüz ve tatlı sohbet her şey harikaydı.

The Marmara Taksim Otel bünyesinde yer alan Tuti Restaurant’ta Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan saraylara layık bir iftar büfesi kuruluyor. Özel tasarlanmış açık büfedeki zengin iftariyelik, zeytinyağlı çeşitleri, soğuk başlangıç yemekleri, Osmanlı şerbetleri ve pek çok tatlı seçeneği konuklara keyifli bir Ramazan yaşatıyor. Kırmızı etten beyaz ete kadar uzanan ana yemek seçenekleri arasında Sultan Beğendi, Dut Pestili “Hayrabolu” Kuzu İncik, Piliç Kapama ve eşsiz tadıyla Soğanlı Levrek Şaşlık bulunuyor. Türk tatlılarının yanı sıra Fıstık Kıtırı ve Dağ Meyveleri ile servis edilen Kuru Meyveli “Nougat” Parfe ise damakları şenlendiriyor.  lezzetler Osmanlı şerbeti, limitsiz demleme çay, kahve, meyve suları ve meşrubatlar ile sunuluyor.


Zeytinyağlı soğan dolması inanılmaz bir lezzet..

Kabakçiçeği dolması bu kadar mı lezzetli olur..

Suböreği ve tepsi mantısı

Çorba sunumuna bayıldık..

Ana yemeğim güveç kapta pestilli kuzu incik..

Güllaç çilekle servis ediliyor.

Limonlu sorbe enfesti..

Demirhindi şerbetini Taksim Meydanı'na karşı yudumlarken..

Bu lezzet dolu etkinlik için öncelikle mekan.com a, bizi ağırlayanThe Marmara ekibine ve şefimize, Yunus Emre Akkor a teşekkür ederim.













Hiç yorum yok: