22 Şubat 2015 Pazar

BİMUTFAKİKİŞEF PAPA JOHNS PİZZA'DA


Geçen hafta bimutfakikisef moderatörlüğünde Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak ile Papa Johns pizza ya davet edildik.
Sekiz değerli lezzet bloggerı  arkadaşımla nefis bir tadım gerçekleştirdik.

Peynirli Çubuk bizden tam aldı.Papa Johns taze hamuru,özel sarımsak sosu ve mozzarella peyniriyle müthiş bir lezzetti.Şiddetle tavsiye ederim.
Chicken poppers i rahatlıkla çocuklarınıza yedirebilirsiniz.Papa Johs pizza dondurulmuş ürün kullanılmıyor.Her zaman taze ve iyi malzeme Papa Johns u özetliyor.
Süper papas  pizza; pepperoni, İtalya'n sosis ve jambonun birleşimiyle et severlere hitap ediyor.
Bu tavuk kanatlarına da bayıldım kullanılan baharat sır gibi saklanıyor.

Papa John's Pizza'nın kurucusu John Schnatter kariyerine, lisede okuduğu dönemde, lokal bir pizzacıda çalışarak başladı. Bu dönem boyunca, pizza endüstrisindeki en büyük eksiğin, üstün kalitedeki pizzaları müşterilerin kapısına kadar ulaştırmak olduğunu keşfetti.
Hayali her zaman bu açığı kapatmak oldu. John Schnatter, en kaliteli, taze hamur ve malzemelerle en lezzetli pizzaları yapma arzusu ile babasının restoranında pizza serüvenine başladı.
Babasının mali güçlükler içinde olan restoranına yardımcı olmak için 1971 model Camaro'sunu sattı ve pizzalarını ilk olarak restoranın arkasına koyduğu fırında üretmeye başladı.
İlk restoranın açılışından sonra, Papa John's Pizza, yüksek ürün kalitesiyle müşterilerin beğenisini kazandı ve hızlı bir yükselişe geçti. İlk şubesini 1985 yılında Kentucky’de açan Papa John’s Pizza Restoranları, bugün toplam 32'yi aşkın ülkede 4.000 restoranı ile hizmet vermektedir.
25 yılı aşkın süredir bir tek şey aynı kaldı. Papa John’s, "Daha iyi malzeme. Daha İyi Pizza." sözünü her zaman tuttu.




Hiç yorum yok: