24 Şubat 2015 Salı

BİMUTFAKİKİŞEF KALBURET'TE

 



Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak'la Kalbur Et Kebap Blogger Kaz Tadım Etkinliği
Bimutfakikisefin ünlü şefleri Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak'la lezzet turları büyük bir hızla devam ediyor. En özel ve lezzetli mekanları keşfe çıkan ünlü şefler Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak, bu sefer İstanbul Ataşehir/ Şerifali'de bulunan Kalbur Et Kebap'ta İstanbul'un ünlü bloggerlarıyla çok özel yemeklerin tadına baktı. Kalbur Et Kebap'ın özel olarak Kars'tan getirttiği kaz etlerinin lokum gibi pişmesiyle hazırlanan , kaz suyuyla pişirilmiş bulgur pilavı bloggerlar tarafından çok beğenildi. Erkek kuzu satır etinden hazırlanmış Adana Kebap, Kars usulü içli köfte, patlıcan salatası, kuru patlıcan dolması, çiğ köfte ve güveçte kaşık mantısı yiyenlerden tam not aldı. Gece, özel kesme dondurmayla sunulan fıstıklı katmer ve kireçte bekletilmiş kabakla hazırlanan tahinli kabak tatlısıyla lezzete doyularak sonlandı.
Kalbur Et Kebap Hakkında ;


20 yıllık restaurant işletmeciliği deneyimiyle yeni bir marka yaratan Metin Akdemir, Kalbur Et Kebap'ı, Turizm Bakanlığı onaylı 1. Sınıf Lokanta sertifikasıyla, büyük bir hızla değişen ve gelişen Ataşehir beldesinin Şerifali lokasyonunda kurdu.
150 kişilik kapalı, 250 kişilik açık alandan oluşan kapasitesi ve profesyonel iç mimarisiyle huzurlu bir ortamda, keyifli bir sohbet eşliğinde en kaliteli ve özel et ve kebap çeşitlerini yiyebileceğiniz mekanın sloganı,"Kalbur'da, günün keyfini yaşa" .
www.kalburet.com
Adres: Şerifali Mh. Turcan Cd. Atabek Sk. No 25 Ümraniye - İstanbul T 0216 594 54 91 - 92 F 0216 594 54 93 e-mail : info@kalburet.com

Kalburet in sahibi Metin Bey,  bu özenli masayı bizlere yemek ve lezzet bloggerlarına ayırmış.
Çiğköftesini mutlaka tadın, derim.

Bu mevsimde patlıcan bu kadar mı lezzetli olur..


Güveçte sunulan mantı damak çatlatan türdendi.
Metrelik Adana kebap bizden tam puan aldı.
Kars ın meşhur Kaz kebabı şiddetle tavsiye ederim yok böyle bir lezzet..
 İncecik hamuruyla hazırlanan lahmacunu çok beğendik.
Tam buğday unundan hazırlanan üçgen pideler..



Meşhur katmeri kesme dondurmayla servis ediliyor.




















Hiç yorum yok: