31 Ocak 2015 Cumartesi

MOĞOL BARBEKÜ

Malzemeler
500 gr tavuk göğüs kuşbaşı
1 paket Çin eriştesi
1 kutu mısır
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı Kikkoman soya sosu
1 paket mantar
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil dolmalık biber
1 çay kaşığı chili sos( acı sos)
1/2 demet yeşil soğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Yapılışı
Wok tavaya yağı koyup önce piyazlık doğranmış soğanı ve sarımsağı sonra da tavuk etini ilave ediyoruz.Eti çevirerek pişiriyoruz.Sonra ince doğranmış mantarı ve biberleri katıyoruz.Sosları ekliyoruz.Ayrı bir yerde erişteyi kaynar suda 7 dk. Bekletiyoruz.Süzüp wok tavaya ilave ediyoruz.En son mısır ve yeşil soğanı ilave edip karıştırıyoruz.
Afiyet olsun.

1 yorum:

Kendi Mutfağında Şef dedi ki...

Ellerinize sağlık, nefis görünüyor.