14 Ocak 2014 Salı

VİŞNE SOSLU LİMONLU CHEESECAKE

Malzemeler
1,5 paket burçak bisküvi
130 gr tereyağı
3 limon kabuğu rendesi
10 ml limon suyu
600 gr labne peyniri
150 gr toz şeker
3 yumurta
1 yumurta sarısı
15 gr un
40 ml krema
Vişne sosu için
50 gr toz şeker
50 ml su
1/4 paket Ayfrost vişne
Yapılışı
Bisküvi rondoda çekilir ve tereyağı eklenip tekrar çekilir.Çember kaba yerleştirilir.Diğer malzemeler çırpılır.Karışım çembere dökülür.Önceden ısıtılmış 130 derece fırında 45-50 dk.  pişirilir.Sosu için vişneyi çözdürmeden kaynamaya alıyoruz ve rondodan geçiriyoruz.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: