28 Aralık 2011 Çarşamba

BÜTÜN BONFİLE MADALYONLARI JUSS SOS EŞLİĞİNDE

MALZEMELER
Bütün bonfile(temizlenmiş ve file geçirilmiş)Macro center marketlerde hazır satılıyor.
sızma zeytinyağı
deniz tuzu ,karabiber
tereyağı
kahverengi et suyu
YAPILIŞI
Bütün bonfile zeytinyağı,tuz ve karabiberle ovulur.Fırına atabileceğiniz silikon saplı tava ocakta iyice ısıtılır.Sızma yağ dökülüp harlı ateşte bütün fileli bonfile tereyağı eklenip 3-5 dk.çevrilir.200 derece önceden ısıtılmış fırında 35-40 dk.pişirilir.Fırından çıkarılınca etin kahverengi suyu bir tencereye alınır önceden pişirilmiş başka et suyuyla beraber kaynatılır.Dilerseniz az nişasta ekleyip sosu koyulaştırabilirsiniz.Etleri halka halka kesip jüs sosla servis yapıyoruz.Afiyet olsun.

1 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

çok nefis görünüyor.. tv de bir kaç programını izleme fırsatı bulmuştum.. samimiyeti ve eli açıklığını belli ediyor..